Om mig

Kære læser

Velkommen til min blog! Jeg skriver den i et ønske om at inspirere. Inspirere til kreative projekter, oplevelser inden for kunst, kultur og indretning, og endelig for at beskrive mine rejser.

Jeg har valgt at kalde min blog for Northern, da Norden er mit hjem og mit udgangspunktet for, hvem jeg er. Personligt, er jeg både glad og stolt over de grundlæggende værdier i vores nordiske kultur og historie. Samtidig elsker jeg at rejse og møde mennesker fra andre kulturer. At se, hvordan de lever helt anderledes liv, fascinerer mig enormt. Dette giver mig en følelse af, at alle steder i verden er noget unikt, og for mig forbliver Norden min base.

Mit navn er Marie Terese Duhn, og jeg arbejder som lærer i København. Jeg er opvokset i det yderste af Nordjylland, Skagen, og flyttede i sommeren 2014 til København med min kæreste. Mit hjerte banker helt grundlæggende for mennesker og for det farvestrålende spektrum af muligheder, livet byder på.

Jeg håber, I har lyst til at læse med – god fornøjelse 🙂

IMG_1969

(Mit favorit sted i lejligheden at sidde og skrive. I vindueskarmen kan jeg både følge med i livet ude på gaden og fordybe mig i arbejde)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s