Mit fine hjemmebyggede kaninbur

Jeg har længe gerne ville vise mit fine kaninbur frem, som jeg selv lavede for nogle år tilbage, og i weekenden fik jeg taget disse billeder. Det var mit afgangsprojekt i håndværk og design, hvor jeg valgte at gå til eksamen i de store maskiner. Vi stod og skulle flytte til København, og så syntes jeg, det var passende, at kaninen også skulle have et nyt lækkert hjem.

Jeg var meget inspireret af Trip Trap eller Skagerak, som det har skiftet navn til, og jeg har blandet to forskellige træsorter for at give det spil. Det skulle selvfølgelig være i to etager og med skuffe under til at gemme kaninens mad, kattegrus osv. væk. Det var vigtigt for mig, at det så godt ud, for kaninbure er bare generelt ret grimme. Nu står det inde på vores kontor, så kaninen kan være lidt med, når vi arbejder.

Det er nok et af de største projekter, jeg har kastet mig ud i nogensinde, men så bliver man også bare det mere stolt og glad over resultatet – og kaninen er godt tilfreds 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s