DIY anti-stressbolde

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg i perioder bruger en del tid på at sidde og arbejde foran computeren. Når jeg planlægger undervisning på skolen, redigerer billeder, læser og besvarer mails eller skriver. Når jeg gør det, synes jeg, det er rart at have noget at “nusse” med, så hænderne samtidig er aktiverede.

Jeg har lavet de her små anti-stressbolde, som både er søde, praktiske og dekorative, så jeg kan have dem liggende lige ved hånden. Og selv om jeg da godt ved, at det helt store lige nu er fidget spinnere (jeg er vel skolelærer!), så er jeg stadig til den mere gammeldags udgave 😉

Du skal bruge:

  • stof til for- og bagside
  • evt. kantebånd
  • papir
  • saks
  • kridt
  • ris
  • symaskine og tråd

Sådan gør du:

1. Først skal der klippes et kvardrat i dit stof. Jeg har brugt en skabelon af papir, der var 11×11 cm.

2. Jeg har valgt at lave to sider i forskelligt stof.

3. Sy sammen på tre af siderne ret mod ret. Klip hjørnerne af som vist på billedet.

4. Vend stoffet og stryg den fjerde side ca en centimeter ned.

 

5. Fyld posen med ris ca 3/4.

6. Hæft siderne sammen med knappenåle – på tværs af de andre syninger – og sy den sammen. Det er her man evt. kan sætte et kantebånd ind.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s