Tøsede inspirationsbøger og lidt sommerferieplaner

Jeg faldt over disse fine bøger i boghanderen, som jeg bare måtte have med mig hjem – og som de for øjeblikket sælger til kun 20kr – bare et lille tip 😉 De er totalt tøsede og sommeragtige, men det er også lidt det, der er meningen. Jeg vælger tit at lave cupcakes, når jeg bager kage, for det, jeg er vildest med ved at bage, er nemlig dekorationsdelen, og her i bogen er der en masse spændende inspiration at prøve af.

Jeg skal have bøgerne med på min sommerferie, som i år går til de norske fjelde. Jeg skal være der i tre uger, hvor jeg får tid til at afprøve og eksperimentere med nogle af de her opskrifter… og når nu man vandrer så meget i bjergene, må man jo godt alt det der med det søde 😛

Jeg kunne godt tænke mig at kaste mig ud i at lave ispinde, og jeg vil bruge, hvad jeg kan samle i naturen deroppe. Det vrimler med bær af alle mulige slags omkring vores hytte, så mon ikke, der er grundlag for lidt sjove eksperimenter. Der er nu noget helt specielt over bare at kunne gå udenfor sin hoveddør og samle til maden. Poster selvfølgelig alle mine resultater her.

Har du eksperimenteret med at lave ispinde? Smid gerne en kommentar med “do’s and don’ts” og lad os dele ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s