Opskrift på hjemmelavet porsesnaps

Det er årstid for porse, og i sidste weekend var jeg i Skagen, hvor den stod flot på heden. Jeg gik mig en god tur sammen med min far og samlede en lille pose til mit næste projekt. Og mit næste projekt stod på snapsebrygning! Hjemmelavet honningsødet porsesnaps – mums 😛 

Alt du skal bruge er:

  • En god håndfuld porseblade
  • Brøndums snaps
  • Akaciehonning

Så simpelt er det:

Pluk bladene af porsen og put dem i en karaffel eller beholder med tætsluttende låg. Hæld snapsen over. Lad den trække omkring et døgn. Smag til. Hvis den er for stærk i porsesmagen, blandes den op med lidt mere snaps, men min var passende efter den tid. Si nu snapsen, så porsen filtreres fra. Hæld den nu på en dekorativ flaske og sød den med honning efter smag.

På denne måde kan man bruge mange forskellige ting til sin snaps. Jeg overvejede også citron og blåbær, men det er kun fantasien, der sætter grænser. Proppen til den charmerende mælke/flødeflaske på billederne har min far snittet af en rundstok ❤

One thought on “Opskrift på hjemmelavet porsesnaps

  1. Pingback: Skagenstemning, inspiration og lyse sommerdage | NORTHERN by duhn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s