Copenhagen Photo Festival, 3 Days of Design og et tip til kunstinteresserede

Jeg glæder mig til de kommende par uger i København, for der er summer byen af kunst, design og events. Fra 1.-11. juni er der Copenhagen Photo Festival og 1.-3. juni er der 3 Days of Design. Jeg har listet programmerne herunder:

Som en del af festivalerne er der godt gang i byens gallerier med et væld af ferniseringer og gallerivandringer. Jeg har meldt mig til dette event via Facebook på lørdag, som bliver min første gallerivandring, og hvor jeg kommer til at besøge flere spændende gallerier og kunstnere, der præsenterer deres nye udstillinger. Det jeg ser meget frem til! Det er en spændende måde at “åbne” kunsten på, ved at tale med kunstneren selv og diskutere tolkning af værkerne.

I min søgning efter gallerier og ferniseringer stødte jeg på en fantastisk hjemmeside (for københavnere), som jeg vil dele med jer her. Siden hedder Kopenhagen Art Guide og rummer alle udstillinger, ferniseringer og events, man kan komme i nærheden af i Københavnsområdet. OG det er stillet super overskueligt op med gode søgefunktioner – ja, jeg blev meget ivrig over at finde den 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s