Næste stop: Athen

img_7991

Et af mine nytårsforsætter for år 2017 er at rejse så meget, som det overhovedet er muligt. Alle muligheder skal bruges til at komme afsted, og jeg vil se, om det kan lade sig gøre at slå 2016, som ellers virkelig var et rejseår for mig. Vinterferien skal naturligvis tages i brug, og denne uge er helt oplagt at bruge i en af Europas sydligere hovedstæder. Sidste år var jeg i Istanbul, og det var som at rejse ind i foråret. I år bliver destinationen Athen.

For at få det optimale ud af ferien, læser jeg altid op på stedet, kulturen og historien. Det er især en god idé, når man ikke har længere tid der end en uge. Det er også altid god litteratur til flyveturen 😉 For det meste låner jeg Turen Går Til på biblioteket.

I de her grå vinterdage er der da heller ikke noget bedre end en god kop te, stearinlys, god litteratur og rejseplanlægning at drømme sig lidt væk i…

img_7948

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s