Sådan hækler du bedstemorfirkanter

img_6433

Efter at have prøvet kræfter med mit store hækleprojekt (se her), hvor jeg ville hækle et stort tæppe, har jeg lavet tre små videoer, hvor jeg viser, hvordan man hækler bedstemorfirkanter og lagt dem på Youtube. Oprindeligt var det egentlig fordi, jeg altid selv glemmer det, hvordan det nu lige er, man gør, hvis jeg har holdt en lille pause. Så nu glemmer jeg det ikke igen!

Man kan bruge denne teknik til en masse, og det nemmeste er at starte med en enkelt række firkanter til et halstørklæde, eller man kan hækle dem sammen i en firkant og bruge dem til håndklæder, grydelapper osv. Smed gerne en kommentar til de små videoer 🙂

Jeg har delt processen i tre dele:

  • Del 1 viser jeg, hvordan man starter op med at lave den inderste cirkel og den første ring heromkring.
  • Del 2 viser jeg, hvordan ringene laves. Jeg viser en enkelt, og herefter kan man lave så mange, man ønsker.
  • Del 3 viser jeg, hvordan man hækler firkanterne sammen, så man kan få lavet et tæppe, halstørklæde eller hvad man nu vil.

 

One thought on “Sådan hækler du bedstemorfirkanter

  1. Pingback: Mit store projekt hæklet tæppe – sneak peak | NORTHERN by duhn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s