Dyrehaven og efterårsfarver

img_5997img_5972img_5985Nogle weekender er alt, hvad man har behov for, bare at komme ud i naturen og gå en lang tur. Koble lidt af arbejde, pligter og alle fristelserne i København. Jeg er født og opvokset i Skagen og må indrømme, at jeg til tider savner den vilde skawske natur. Her gik min familie og jeg ture stort set hver dag.

I weekenden besluttede vi derfor at tage en tur i Dyrehaven og se på efterårsfarverne og desuden lufte mit nye hår. Det kom der disse billeder ud af. Vi samlede også kastanjer og røde blade til at lave lidt kreativt efterårshygge her hjemme 🙂

img_6009img_5970img_5978img_5999

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s