Klassikeren: hinbær/lakrids smoothie

… og god tid…

img_5616

Længe ventet weekend! Jeg må indrømme, at jeg til tider synes, at jeg har et ret hårdt job. Ud over at lærere generelt er pressede, giver det bare lidt ekstra krydderi (eller hvad vi nu skal kalde det) til hverdagen at arbejde i et kvarter som Nordvest i København.

Derfor er weekenderne selvfølgelig tiden, hvor jeg kan fordybe mig i læsning, yoga og kredse lidt ekstra omkring maden. Jeg kan godt lide at eksperimentere med forskellige smage i mine smoothies, men nogle gange er det også bare skønt at vende tilbage til klassikerne, der altid fungerer. Og en så skøn sensommerdag som idag, var det en sød en af slagsen, jeg havde lyst til. Og så er den jo ret fin at se på!

Indhold:

  • 1/2 banan
  • 1 æble
  • 1 dl hindbær
  • 1 tsk lakridspulver
  • 1 dl mandelmælk

Det hele skal blot blændes sammen. Jeg er fan af mandelmælken, men den kan fint erstattes af almindelig mælk, hvis man er mere til det. Enjoy 🙂

img_5614 img_5603

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s