Boganbefaling: Ritt, Erindringer

Mens vi venter tålmodigt på, at det virkelige forår kommer, kan man jo altid hygge sig med en god bog. Jeg har stået på bibliotekets venteliste i måneder, men nu har jeg endelige fået Ritt Bjerregaards bog Erindringer… og er snart igennem den. Den optager mig virkelige med sine gode beskrivelser af familie- og kønsrollemønstrets udvikling igennem det sidste århundrede. Den kredser især om kvindens indtræden på arbejdsmarkedet og hvilken betydning, det havde for familien, at hun herigennem fik en ny rolle og en ny identitet. Den er også interessant, fordi man igennem Ritt Bjerregaards baggrund, bedre forstår hendes grundlag for sin politiske karriere. Så er du til gode biografier, er denne virkelig værd at bruge tid på!

IMG_4244

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s