DIY planteplaneter

IMG_3649img_3675

Jeg har i løbet af påsken kastet mig ud i et nyt projekt, nemlig at lave planteplaneter. Foråret er da også lige tiden for grønne diy projekter. Det er arkitekten Kaja Skytte, der oprindeligt har udviklet dem efter en idé om at udnytte alle de steder, der ellers er svære at udnytte. Som fx oppe i vinduet inde på mit kontor 🙂

Jeg har her lavet en detaljeret “how to” guide

Så det er bare om at komme ud i plantecenteret og finde søde små sukkulenter til projektet. Havde noget messingtråd liggende fra min tid på seminariet, som jeg har hamret til kroge, så jeg let kan hægte dem af og på, når de skal vandes. Herunder er de oprindelige planteplaneter, som Kaja Skytte står bag.

plantepl pl

 

One thought on “DIY planteplaneter

  1. Pingback: DIY planteplaneter: how to | NORTHERN by duhn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s