Den perfekte værtindegave til påskefrokosten DIY

IMG_3615IMG_3620

Påsken er højtid for hyggelige påskefrokoster og dermed også små fine værtindegaver. Jeg selv skal til Skagen, hvor vi holder stor familiemiddag ved mine forældre. Hvis du er lidt træt af den (ellers altid gode men) sædvanlige flaske vin, kommer her et bud på en alternativ og kreativ værtindegave.

Jeg startede med at eksperimentere med mindre styroporæg – se min guide her. Men efter et par forsøg i mindre skala kastede jeg mig ud i et væsentligt større projekt. Jeg må indrømme, at jeg blev lidt bidt af at sidde og nørkle med dem, og hvad er egentlig mere oplagt at stresse af med i sin ferie? Det har taget nogle tidlige morgen- og sene aftentimer, men er meget tilfreds med resultatet af mine store fjeræg, som skal pynte op på påskebordet i morgen.

IMG_3605

2 thoughts on “Den perfekte værtindegave til påskefrokosten DIY

  1. Reblogged this on NORTHERN by duhn and commented:

    Nu nærmer påsken sig, og jeg synes derfor det er på sin plads at reposte denne artikel, som jeg skrev sidste år. Det var et super sjovt projekt at lave de store og små påskeæg med fjer 🙂 Jeg har også lavet en guide til, hvordan man gør. Håber det kan inspirere 😀

    Like

  2. Pingback: DIY: Vaser af gamle glaspærer | NORTHERN by duhn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s