DIY: påskeæg med fjer

IMG_3585

Det er altid dejligt med nogle projekter i ferierne, og da jeg jo er så heldig at følge skolernes ferier, har jeg fri hele denne uge, hvor jeg kan få kreeret nogle af alle de idéer, der efterhånden har hobet sig op i mit hoved.

Forleden var jeg inde i en af mine ynglings interiørbutikker her på Amager, hvor jeg faldt over nogle fine påskeæg med fjer fra Madam Stoltze. De er rigtig fine at pynte med, hvis man ikke er til pynt, der skriger for meget af gul påskekylling. Jeg købte nogle stykker for at have lidt at kigge efter, og bestilte straks efter de fornødne materialer til at lave mine egne. Her er resultatet.

Alt hvad du behøver er:

  • æg i styropor eller flamingo
  • en pose med fjer (kan fås i mange farver)
  • natursnor
  • multilim
  • saks

IMG_3590

Sådan gør du:

Klip alle de grimme ender af fjerene, så der kun er det øverste flotte stykke tilbage. Smør limen i en linje på ægget, der hvor fjeren skal sidde. Glat ud med fingeren. Læg fjeren på og glat det midterste stykke, så den sidder godt fast. Fjerene i siderne må gerne stritte lidt. Jeg placerer dem, så enderne vender i samme retning for det bedste resultat.

Det er et let projekt at gå til, dog med lidt øvelse. Det kan også laves med børn 🙂 Håber det inspirerer til nogle gode påskesysler.

Få inspiration til flere hyggelige påskeprojekter her

IMG_3581

 

One thought on “DIY: påskeæg med fjer

  1. Pingback: Den perfekte værtindegave til påskefrokosten | NORTHERN by duhn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s