DIY: Rå kobberlampe

BB IMG_2094IMG_2038

Jeg har længe ledt efter en fed og stilet skrivebordslampe, men har ikke rigtigt kunne finde den helt rigtige. Enten var de lidt for standart kedelige eller lidt for ”fine” i designet til min smag. Den, jeg ønskede mig, skulle have lidt mere spræl og kant til vores meget hvide skrivebordsarrangement på kontoret. Jeg faldt for en superfin hjemmelavet kobberrørslampe, som @kreavilla engang postede en blog omkring, og besluttede mig for at lave en lignende. Den havde et råt og stilet udtryk, samtidig med at jeg er totalt vild med kobber!

Jeg tog hjem til Skagen på arbejdsweekend, for der bor min far, og er der nogen, der har grejerne i orden, så er det ham! Lamperne (for der blev to!) er lavet ud af oversavede kobberrør fra den lokale vvs’er, som jeg limede sammen. Dertil en tung træplade som fod i noget ædeltræ, jeg havde stående fra min sløjdtid på seminariet. Syntes resultatet blev ret godt, så derfor lavede jeg en ekstra til den anden ende af bordet.

Kreavilla har lavet en ret god step-by-step beskrivelse her: http://kreavilla.com/kobberlampe-diy/

Jeg har brugt nogle lidt andre mål (min er større), og så kastede jeg mig ikke ud i at støbe. Jeg købte en sort fatning, for synes det sorte er ret lækkert til kobberet. Den var ikke svær at lave, og kan varmt anbefale det som et lille påskeprojekt. God fornøjelse 😉

One thought on “DIY: Rå kobberlampe

  1. Pingback: Inspiration: kontorhjørne med kreative detaljer | NORTHERN by duhn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s