Cold colours – cold season

Nu føler jeg efterhånden efteråret række ud efter mig, og som enhver anden på disse breddegrader, er der ikke andet at gøre, end at omfavne den isnende kulde, som uundgåenligt kommer. Dette vil jeg bl.a. gøre med denne snehvide neglelak fra mit favoritmærke Essie. Desuden med kølige farver i min garderobe og i mit hjem. Det er sjældent, at man får noget gratis, men jeg har lige modtaget denne Lyngbyvase fra Matas. Ja altså, for mine 1000 indsamlede clubpoint! Så er det bare at vente på, at nogen giver mig blomster, mens neglelakken skal i brug allerede i aften til et event med Eurowoman og Marc by Marc Jacobs. Glæder mig til at vise de hvide negle frem og forhåbentlig få en masse ny inspiration til den kolde sæson.

IMG_1384 IMG_1390

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s