En eftermiddag hos Blomsterberg

bl2 bl3

Fredag eftermiddag var jeg inviteret til kage hos Mette Blomsterbergs café i Lyngby, og efter en laaang arbejdsuge var det præcis, hvad jeg havde brug for. Efter at have set hende på tv var forventningerne tårnhøje, og da jeg trådte ind i caféen, fik jeg da også en god fornemmelse for hendes æstetik: smukke lamper var strøet jævnt over loftet, og de rå vægge blev brudt af smukke farvepletter, som dette store fad med appelsiner. Det var et rent farveorgie af smukke og indbydende kager, der ventede i køledisken, og det tog mig da også omkring 10 minutter, før jeg nærmede mig en beslutning om, hvilken én der skulle blive min. Valget blev en lækker chokoladesag, der blev skyllet ned med en cremet cappuccino. Selvom caféen var godt besøgt, var der en afslappet atmosfære – så afslappet at det krævede endnu en kop (denne gang sort) kaffe, før vi forlod stedet og tog toget tilbage mod København.

bl1 bl4 bl5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s