Forkælelse i særklasse

F 1

I sommerens løb med eksamensstress og flytning må jeg indrømme at mit hår nok var blevet en anelse forsømt. På Amager myldrer det imidlertid med frisører i alle prisklasser og stilarter, men der var en helt bestemt, der hurtigt fangede min interesse.  Den hedder Nuwell og ligger på Amagerbrogade. Der arbejdes kun med organiske og økologiske materialer, og konceptet videreføres i de afdæmpede toner i salonens indretning og stil. Jeg slængede mig i den lækre chaiselong og nød stilheden og atmosfæren – og jeg måtte bare tage billeder! Den drives af de to piger Simone og Camilla, der stilsikkert og med god æstetisk fornemmelse fører konceptet helt ud til fingerspidserne – og helt ind i håret. Det var den ultimative selvforkælelse, og jeg gik derfra med en følelse af, at mit hår aldrig har set bedre ud 🙂

F 3F 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s