Modeshow hos Munthe

Munthe 5

Det var Copenhagen Fashion Week sidste uge, og jeg satte mig for at suge så meget til mig af den, som jeg overhovedet kunne. Da jeg imidlertid ikke har nogle forbindelser inden for modeverden, som kunne skaffe mig adgang til de helt store shows, måtte jeg finde alternativer. Dette fandt jeg hos Munthe i Grønnegade, som lørdag eftermiddag fremviste sin smukke efterårskollektion. Blandt bløde silker og sarte pasteller drak jeg min champagne, mens jeg blev oplyst om, hvordan jeg bør se ud dette efterår. Kollektionen er en skøn blanding af materialer som strik, silke og læder og designerens karakteristiske farverige prints. Publikum, som overvejende bestod af kvinder og nogle få mænd, der tilsyneladende modvilligt var blevet slæbt med, var selv en god indikator på, hvor moden bevæger sig hen. Der var tænkt over detaljerne, og jeg lænede mig op ad en stolpe, mens jeg nød dj’ens dæmpede musik og showet både på og rundt om den røde løber. Det er absolut ikke sidste gang, jeg besøger Munthes indbydende lokaler i Grønnegade.

Munthe 1          Munthe 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s